Mesh Lamine Cam

Lamine camlar güvenliği konforu ve kullanım alanlarının genişliği ile tüketiciler tarafından son zamanlarda en fazla tercih edilen cam türü olma özelliğine sahip durumdadır. İki ya da daha fazla plaka sayısından oluşan camların PVB denilen özel bir tabaka vasıtasıyla, yüksek basınç ve ısı altında preslenmesi ile oluşturulan bir cam çeşididir.

Mesh Lamine Cam Nedir?

Güvenlik camı olarak da bilinen lamine camlar arasında bulunan Mesh (Örgü) camlar,  mimari yapılarda bir metal estetiği sunarak karşımıza çıkıyor. Özel bir teknoloji ile üretimi sağlanan mesh lamine camlarda, iki cam arasına mesh örgüleri lamine ediliyor.

Mesh Lamine Cam Özellikleri

Dış kısmına her renk ve tasarım uygulanabilen, içten ise doğal bir görünüm sağlayan Mesh Lamine camlar yüksek güvenlikli camlar olarak kendini öne çıkarır. Cam mesh panelleri ileri teknoloji ile üretilir ve istenilen ebatta uygulanabilir.

Bu katmanlı ve ağ şeklinde örülmüş camın eşsiz özelliklerinden birisi, her iki taraftan da farklı görüntülere sahip olabilmesidir. Bu sayede çift taraflı bir görüntü özelliğine sahip olan cam, her bir bölmesine farklı logo, yazı ya da baskı resim uygulanabilmesine imkan sağlar.

Çeşitli renk dağılımının olduğu Mesh Lamine camlarda; bronz, bakır, paslanmaz çelik, altın, gümüş ve bronz renkleri kullanılabilir.

Fazla katmanlı yapısından dolayı, kırılması imkansız olan bir cam türüdür ve ses yalıtımının artmasını da sağlar. Ayrıca örgü biçimindeki yapısından dolayı bulunduğu alanda hafif bir gölgeleme ve ışığın doğal yollardan girişini sağlar. Estetik görüntüsü, ev ve ofislerde dekoratif bir görünüm sağlar.

Pürüzsüz yüzeyi, kabarcıksız ve çiziksiz olması nedeniyle tercih sebebidir. Aynı zamanda Mesh Lamine camın temizliği ve bakımı da çok kolaydır. Aşındırıcı olmayan cam yüzey temizleyicileri ve iz bırakmayan bir bez ile kolayca temizliği sağlanır.

Nerelerde Kullanılır?

Kullanımı bu denli güvenli ve estetik olan Mesh Lamine camlar;

  • Yapıların herhangi bir cephe camı
  • Yapılar içinde merdiven ve merdiven basamağı
  • İç kapılarda
  • Çatı pencereleri ve dekorlu çatılarda
  • Ev ya da ofislerde bölme duvarları ve dış balkon korkuluklarında sağlamlığı sebebi ile rahatlıkla kullanılabilir.

 

 

Hemen Ara
Navigasyon